Bel gratis: 085 8888 002
info_outline
We zijn bereikbaar van maandag
vrijdag van 09:00–17:00 uur
100% Zitplaatsgarantie
Stel makkelijk je complete voetbalreis samen

Stel je reis naar Real Madrid samen

  • VoetbalTravel.nl
  • VoetbalTravel.nl
  • VoetbalTravel.nl
  • VoetbalTravel.nl
  • +4 foto's VoetbalTravel.nl
4.4
Real Madrid Reviews
Real Madrid voetbalreizen worden gemiddeld met een 4.4 beoordeeld op basis van 59 reviews. Lees reviews
"Vanaf het boeken tot aan de wedstrijd is het geheel perfect verlopen" - Robert van Elden uit Ede
Lees alle reviews
Betrouwbaar en veilig boeken
Reizigers beoordelen Real Madrid reizen gemiddeld met
Fantastisch 9.5
Gebaseerd op 11 beoordelingen
Hotel 9.5
Sfeer 9.6
Vlucht 8.9
Service 9.6
Stad 9.5
Zitplaatsen 9.6

Floris Roos en Stefan Aarnink te Beverwijk

Real Madrid - Athletic Bilbao

21 november 2010

10

Fantastisch

Ik ging samen met een vriend naar Real Madrid - Atletic Club Bilbao. Zaterdagochtend met Easyjet naar Madrid. Vlucht ging prima en we gingen vanaf het vliegveld met de taxi naar ons hotel (Sunotel Amaral). Dit uitstekende hotel ligt op loopafstand van het stadion. Uitstekend. Onze tickets voor de wedstrijd lagen keurig klaar. De wedstrijd was verzet van zondag naar zaterdagavond. Daar ging ik eigenlijk van te voren al vanuit, gezien de Champions League wedstrijd tegen Ajax de dinsdag erop. Ook Voetbaltravel attendeerde ons erop om daarop te letten.

Anyway; we zijn vervolgens gelijk de stad in gegaan en bij het eerste metrostation voor 16 euro een 3 dagen toeristenkaart gehaald. Snel en goedkoop reizen door Madrid. Ideaal en aan te raden! Snel naar het centrum. Wat een leuke stad! Biertje gedronken op Plaza Mayor, wat gestruind door de straten en ergens gegeten/geborreld.

Begin van de avond richting stadion. Dat heeft een eigen metrostation. Sfeer proeven. Leuke sfeer buiten. Vooral toen de spelersbus aan kwam rijden onder luid getoeter. Stadion Estadio Santiago Bernabeu is indrukwekkend. We zaten eerste ring, bij de cornervlag op verwarmde (!) plekken. Ik ben ook in Camp Nou geweest, waar 98.000 man in past, maar het Real Stadion doet met z\'n 75.000 zitplaatsen toch groter aan. De wedstrijd zelf was prima, een heerlijke 5-1 overwinning van Real Madrid. Een paar dagen later zouden ze Ajax met 0-4 oprollen in de Arena. De sfeer in het stadion zelf was tam te noemen, op het vak achter één van de doelen na. Daar zaten de fanatiekelingen te springen en te wapperen met vlaggen. Vak 410 in de ArenA is toch luidruchtiger ;-)

Dag erop stadiontour gedaan. Dát moet je echt doen. Ontzettend leuk. Wij hebben 2,5 uur rondgedwaald door het stadion. Vooral het panoramauitzicht bovenin het stadion is imposant en voor mensen met hoogtevrees niet aan te raden. Verder zie je o.a. de kleedkamer, museum, dugout, persruimte, erebalkon en dat soort zaken. Overigens heeft het stadion ook nog een bar waar ze heerlijke cappuchino schenken. Met uitzicht op het veld. Trouwens; de cappuchino is in héél Madrid verrukkelijk!

Kan er nog lang over doortikken, maar het was een hele goede ervaring en (weer) prima geregeld door Voetbaltravel. Mooi werk. Zal nog enkele foto\'s nasturen. Een heerlijk weekend, waarin het bezoeken van een mooie stad en goed voetbal gecombineerd is. Volgend jaar: München!

F. Roos en S. Aarnink in dug out

Floris Roos voor de wedstrijd

×
Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies