Bel gratis: 085 8888 002
info_outline
We zijn bereikbaar van maandag
vrijdag van 09:00–17:00 uur
100% Zitplaatsgarantie
Stel makkelijk je complete voetbalreis samen

Stel je reis naar Real Madrid samen

  • VoetbalTravel.nl
  • VoetbalTravel.nl
  • VoetbalTravel.nl
  • VoetbalTravel.nl
  • +4 foto's VoetbalTravel.nl
"Vanaf het boeken tot aan de wedstrijd is het geheel perfect verlopen" - Robert van Elden uit Ede
Lees alle reviews
Betrouwbaar en veilig boeken
Reizigers beoordelen Real Madrid reizen gemiddeld met
Fantastisch 9.4
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Hotel 9.2
Sfeer 9.7
Vlucht 8.8
Service 9.5
Stad 9.3
Zitplaatsen 9.7

Anoniem, 3 personen

Real Madrid - Bayern München

18 april 2017

8

Erg goed

Fantastische wedstrijd en alles goed geregeld en de VIP voorzieningen waren ook prima en gezellig. Inderdaad fijn om een totaalpakket te hebben, je komt daardoor niet voor vervelende verrassingen. Hotel ligging in centrum is goed, comfort zou wat beter kunnen, kamer veel te klein voor 3 man.

Meneer Botterblom, 2 personen

Real Madrid - Las Palmas

1 maart 2017

9

Fantastisch

Onvergetelijke ervaring !

Alles was perfect geregeld ! Het hotel dat wij hadden lag midden in het centrum, waardoor bijna alle bezienswaardigheden van Madrid op loopafstand lagen. Mijn verzoek aan Voetbaltravel.nl bij het boeken van de reis om een rustige kamer was perfect nagekomen. De kaartjes voor de wedstrijd van Real Madrid werden op de afgesproken tijd afgeleverd in het hotel. Wij hadden een plek op de eerste ring aan de zijlijn van het veld, waardoor mijn zoon van 13 jaar zijn "helden" zeer goed kon zien. De sfeer in het stadion was fantastisch en de catering vooraf aan de wedstrijd en na afloop was goed en erg leuk om mee te maken. Voetbaltravel.nl maakt waar wat zij zeggen !!

Tip: Mijn tip is: boek een hotel in het centrum ! Het stadion van Real Madrid is perfect met de metro te bereiken. Als je in het centrum zit, zijn alle "belangrijke" bezienswaardigheden op loopafstand. Verder is een georganiseerde fietstocht door Madrid erg leuk om te doen. En belangrijkste tip is: bezuinig (indien mogelijk) niet op je kaartje voor de voetbalwedstrijd ! Wij hadden een plek aan het veld, waardoor mijn zoon de avond van zijn leven heeft gehad.

Meneer Ruijsenaars, 2 personen

Real Madrid - Las Palmas

1 maart 2017

9

Fantastisch

Goede service. Dank voor de leuke reis.

Papierwerk keurig op orde. Tickets lagen klaar in het hotel. Met name het arrangement in het stadion van Real Madrid was geweldig.

Tip: Bezoek het drukke en gezellige centrum van Madrid.

Dhr. van Hugten te Sint-Oedenrode, 2 personen

Real Madrid - FC Barcelona

25 oktober 2014

9

Fantastisch

Super voetbal reis naar El Clasico

Samen met mijn oudste zoon heb ik een geweldige voetbalreis gemaakt naar Madrid en daar op 25 oktober jl. El Clasico bezocht. Het arrangement was prima samengesteld. Het hotel was goed, de kaarten lagen netjes klaar en waar wij plaatsen ergens in de nok van het stadion verwachtten bleken we op rij 3 te zitten! De sfeer in het stadion was geweldig! Als 70.000 man het clublied van Real Madrid zingt weet je echt niet wat je meemaakt. Daar moet je bij geweest zijn.
Madrid is een mooie stad om te bezoeken. De dag na de wedstrijd hebben we een fietstocht gemaakt door Madrid onder begeleiding van een Nederlandse gids. Een mooie manier om de highlights van de stad te zien! Complementen voor de organisatie door VoetbalTravel.nl!

Tip: Wij kunnen de fietstocht door Madrid van harte aanbevelen! Eten kun je op veel plaatsen. Vooral de restaurants waar de Spanjaarden buiten voor in de rij staan zijn goed!

Max en Donny Dekhuyzen uit Ede

Real Madrid - Athletic Bilbao

5 oktober 2014

9

Fantastisch

Fantastisch!!!
Het is allemaal top geregeld. We konden gelijk in het hotelkamer. De stad madrid is geweldig we gaan zeer zeker dit seizoen nog eens! Veel mooie bezichtingen te bezoeken!

Tip: Als je naar real madrid gaat. Moet je zeker eens bij atletico madrid stadion aan kijken. Is fantastisch

×
Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies