Bel gratis: 085 8888 002
info_outline
We zijn bereikbaar van maandag
vrijdag van 09:00–17:00 uur
100% Zitplaatsgarantie
Stel makkelijk je complete voetbalreis samen
"Vanaf het boeken tot aan de wedstrijd is het geheel perfect verlopen" - Robert van Elden uit Ede
Lees alle reviews
Betrouwbaar en veilig boeken
Bekijk alle voordelen
Bekijk in 50 seconden hoe ons concept werkt
Lees meer over ons

Lees meer reviews

Over VoetbalTravel

kantoor

Hoe het allemaal begon
Het begon allemaal in 2004. Omdat hij ervan overtuigd was dat een voetbalreis boeken eenvoudig, flexibel en voordelig moet zijn, begon voetballiefhebber Reinier Linthorst Homan in 2004 VoetbalTravel.nl. Destijds was Reinier student Bedrijfskunde aan de Universiteit van Groningen en bouwde naast zijn studie aan een website waarmee voetbalfans op eenvoudige manier hun ideale voetbalreis konden samenstellen. Daarmee was VoetbalTravel.nl geboren en de site bleek direct een doorslaand succes te zijn.

Inmiddels is VoetbalTravel.nl uitgegroeid tot een professioneel internetreisbureau en gevestigd in het centrum van Amsterdam. Daarnaast is op succesvolle wijze hetzelfde concept toegepast voor voetballiefhebbers in Engeland.

Hoe nu verder
Toch is de insteek niet veranderd: de grote uitdaging blijft om voor de voetballiefhebber een reis naar een buitenlandse topclub transparanter, makkelijker en voordeliger te maken. Doordat onze klanten uitgebreid verslag uitbrengen van hun reizen (via de vele reviews die u op de site kunt vinden), worden wij in de gelegenheid gebracht om onze diensten steeds beter op uw wensen af te stemmen.

Heeft u nog verdere suggesties hoe we onze diensten kunnen verbeteren? Dan horen we uiteraard graag van u. Neem contact met ons op en wie weet passen we onze dienst direct naar uw wensen aan!

 

VoetbalTravel.nl in de media

FOX Sports Eredivisie

John van den Heuvel bezocht FC Barcelona John van de Heuvel bezocht met VoetbalTravel.nl de wedstrijd Barcelona – Atletico Madrid. Lees het verslag in dagblad de Telegraaf.
John van den Heuvel met zoon in Camp Nou

Reisverslag Real Madrid in de Volkskrant Journalist Paul Onkenhout van de Volksrant ging met ons op voetbalreis naar Real Madrid en deed er verslag van in de krant. Lees het artikel van de Volkskrant

Reisverslag Manchester United in Parool Dagblad het Parool reisde met ons naar Manchester United en deed er verslag van in de krant. Lees het reisverslag van het Parool

 

Wat onze klanten over ons zeggen

Lees hieronder wat onze vele tevreden klanten door de jaren heen over ons schrijven. De volledige reviews kunt u vinden bij de verschillende clubpagina's. B.

De heer Meijer februari 2012
“Het totale arrangement komt voort uit een prima voorzet van VoetbalTravel.nl. Je kunt de reis samenstellen naar eigen inzicht..... Over de service van VoetbalTravel.nl geen enkele wanklank.""

De heer Josten
"We zijn nu voor de tweede maal met Voetbaltravel.nl naar Liverpool gaan kijken. Net als de eerste keer was ook nu alles perfect geregeld. Toen we bij het hotel aankwamen lagen onze tickets weer op de beloofde plaats"

De heer Tukker te Den Haag
“Al meerdere jaren maken mijn vader en ik gebruik van de diensten van VoetbalTravel. Zo hebben wij afgelopen weekend de wedstrijd van Inter Milaan bezocht. Bij deze laten wij weten dat alles, zoals wij uit voorgaande keren hebben ervaren, opnieuw perfect geregeld ….Tot volgend jaar!

Mevrouw Lambers te Dalen
“Het was wederom een prima geslaagd voetbalweekend, geboekt bij Voetbaltravel….Ook het contact met Voetbaltravel voorafgaand aan het vertrek was erg goed. Dit omdat er onzekerheden mbt vliegen waren ivm vulkaanproblemen in IJsland….Kortom we zijn tevreden klanten en de volgende voetbaltrip boeken we zeker weer bij VoetbalTravel.nl!!

Vader en zoon Krumm te Heel
“Met mijn zoontje van 8 jaar wilde ik graag naar een voetbalwedstijd van een bekende voetbalclub. Via google ben ik terechtgekomen op www.voetbaltravel.nl. Snel en gemakkelijk heb ik de reis kunnen vinden die we zochten. De keuze viel op FC Barcelona. Het contact met voetbaltravel verliep vriendelijk en correct. De ontvangen gegevens waren duidelijk en compleet. …..Een geweldig vader-zoon weekend die we niet snel zullen vergeten.”
de heren Krumm, FC Barcelona - Real Madrid

Vader en zoon de Koning te Rijnsburg
Ik ben de gelukkige vader van drie zonen. Al vanaf de tijd dat de oudste, Jasper, nog een peuter was, heb ik elk jaar een “Vader-Zoon-Weekend”. Om de drie jaar is dus één van de drie aan de beurt.….Het boeken via internet was een fluitje van een cent. Ook de communicatie via de mail daarna verliep uitstekend

Lees meer reviews.

 

Sponsor van der Vaart fandag

Jaarlijks sponsoren we de fandag van Rafael van der Vaart. Deelnemers aan de prijsvraag kunnen een reis winnen naar de club van van der Vaart. De prijswinnaar op deze foto wint dus een reis naar HSV!

sponsor van der Vaart fandag

Waarom VoetbalTravel.nl?

We hebben al uw voordelen om bij ons uw voetbalreis te boeken op een rij gezet. Een samenvatting:

  • Maak uw complete voetbalreis eenvoudig op maat.
  • Betrouwbaar boeken met SGR garantie.
  • Directe, persoonlijke service.
  • 100% Zitplaatsgarantie.
  • Lage prijzen en geen toeslagen.

Lees verder

Contactgegevens

VoetbalTravel
Amstel 178
1017 AE Amsterdam

Telefoon: 085 8888 002 (ma-vr, 09:00 - 17:00)
Tijdens uw reis zijn wij 24/7 voor u bereikbaar op ons noodtelefoonnummer. Dit nummer vind je in de boekingsbevestiging en in de reisdocumenten.

VoetbalTravel is een handelsnaam van TravelGroep B.V.
Kvk Amsterdam: 02096299
BTW nr: NL817351991B01

ABN AMRO Bank: NL54ABNA0614288851
BIC: ABNANL2A

VoetbalTravel is onderdeel van EventTrips.

Onze buitenlandse websites

Vanwege het succes in Nederland zijn we ook actief op de Deense, Zweedse, Duitse en Engelse markt. We bedienen de buitenlandse voetbalfans met lokale versies van VoetbalTravel.

  • Dansk kunde, besøg venligst FodboldTravel.dk for at bestille dine fodboldrejser til alle store europæiske top klubber.
  • Deutsche Kunden, bitte besuchen Sie FussballTrip.de, um Ihre Fußballreisen zu allen großen europäischen Spitzenclubs zu buchen.
  • Kunder i Sverige, gå till FotbollsTravel.se för att boka era fotbollsresor till alla stora europeiska topplag.
  • English customers, please visit FootballBreak.co.uk to book your football trips to all major European top clubs.
  • Bekijk ook eens Voetbalreizen.nl (partnersite voor voetbalreizen).
×
Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies