Bel gratis: 085 8888 002
We zijn bereikbaar van maandag
vrijdag van 09:00–17:00 uur
Stel makkelijk je complete voetbalreis samen
Klantbeoordeling 8.9/10 uit 156 Reviews
Official club partner

Stel je reis naar Liverpool FC samen

Snel naar:

In vier klikken naar Anfield

Maak uw complete voetbalreis naar Liverpool FC eenvoudig op maat en bepaal zelf uw vlucht, reisdata, hotel en zitplaats. Geen boekingskosten!

De thuisbasis van Liverpool is al sinds het jaar 1892 stadion Anfield. Het stadion is niet het grootste maar misschien wel het meest sfeervolle stadion in de Premier League. Wanneer het 'You'll never walk alone' voor de aftrap van een wedstrijd van de tribune galmt is de toon meteen gezet. Een voetbalreis naar Liverpool staat absoluut garant voor een onvergetelijke ervaring!

Lees meer over Liverpool FC

Clubinfo


Met VoetbalTravel.nl op reis naar Liverpool.

Liverpool F.C. is een Engelse voetbalclub die is opgericht in 1892 door John Holding. Holding was de eigenaar van een stadion aan de weg Anfield road. Deze verhuurde hij aan de voetbalclub Everton maar na een onenigheid over de huur verkaste deze en was de voetbalclub Liverpool F.C. geboren. In de jaren zeventig en tachtig behoorde Liverpool tot de echte Europese top en ook in de Engelse competitie zijn ze met 18 landstitels een echte topper. Helaas kende de club ook een aantal grote tegenslagen en was het betrokken bij twee van de grootste tragedies in het Europese voetbal.

Liverpool_FC_logo
Het clublogo van Liverpool F.C.

Heizeldrama
In de Europacup finale van 1985 speelde Liverpool tegen Juventus in het Heizelstadion in Brussel. Tussen de twee supportersgroepen braken ongeregeldheden uit en bij de paniek die hierdoor ontstond kwamen 39 mensen om het leven. Het gevolg was dat Liverpool 6 jaar werd uitgesloten van Europees voetbal.

Hillsborough
Vier jaar na het eerste drama kreeg de club te maken met nog een tragedie. Tijdens de halve finale van de FA Cup in het Hillsborough stadion kwamen er 96 mensen om het leven. 4000 voetbalfans kwamen zonder kaartje de tribunes op en raakte hierdoor in de verdrukking, door de paniek die er ontstond en een slecht optreden van de politie stierven er 96 personen. Bij het Anfield stadion is een speciaal memorial opgericht om de slachtoffers te herdenken.

Hillsborough Memorial
Het Hillsborough Memorial op Anfield Road.

Supporters
De fanatieke supporters van Liverpool staan achter het doel op de tribune die in de volksmond bekend staat als the Kop. Elke wedstrijd wordt begonnen met het zingen van het lied you'll never walk alone.

You'll Never Walk Alone

When you walk through a storm, Hold your head up high and don't be afraid of the dark. At the end of a storm, There's a golden sky, And the sweet silver song of a lark. Walk on through the wind, Walk on through the rain, Though your dreams be tossed and blown. Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone... You'll never walk alone. Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone... You'll never walk alone.


Ervaringen van onze klanten

Voor mijn 30e verjaardag heb ik van mijn vriendin een voetbalreis gehad naar de topper van de Primera Division FC Barcelona-Atletico Madrid. De nummer 1 tegen de nummer 2. Een vol stadion, goals van Messi en Suarez, twee rode kaarten en een 2-1 overwinning voor Barca, een super ervaring!
Simon Bonouvrie uit IJsselstein, 2 personen
VoetbalTravel.nl
Lees reviews

Ervaringen van onze klanten

P. Opsteeg, 2 personen 27 december 2016
Liverpool FC - Stoke City

You never walk alone

Bezoek aan Liverpool. Heerlijke wedstrijd en pracht sfeer. Alles was op en top geregeld door voetbaltravel. De stad Liverpool is heel gezellig. Geweldig ook om uit tegaan. Overal live muziek. Kan ook niet anders in de stad van de Beatles. Let echter op Abbey Road ligt in Londen :-)

M. Delhij te Made, 2 personen 21 december 2013
Liverpool FC - Cardiff City

Liverpool FC - Cardiff City onvergetelijk vader/zoon weekend

Ik kan hier wel 5 kantjes typen over het geweldige weekend dat ik samen met mijn vader heb gehad in Liverpool FC. Maar ik zal het proberen kort te houden: Voor mijn verjaardag mocht ik samen met mijn vader naar een Europese wedstrijd. Omdat ik altijd al eens een keer de sfeer in het Anfield Stadium wilde mee maken was het voor mij duidelijk dat we naar Liverpool FC gingen. We hebben gekozen voor de wedstrijd Liverpool FC - Cardiff City. Het was een super ervaring voor ons beide. We krijgen beide nog kippenvel van You ‘ll Never Walk Alone zingen met 45000 Liverpool supporters. De hele sfeer om het Engels voetbal is 20 keer beter dan hier in Nederland, de beleving, de sfeer, de ambiance, gewoon alles. De wedstrijd was geweldig, Suarez bewees in bloedvorm te zijn en was met zijn 2 doelpunten en assist de man van de wedstrijd. We wonnen de wedstrijd met 3-1. Doordat we onze kaarten hadden geüpgrade bij voetbaltravel.nl hadden we niet alleen geweldig mooie plaatsen op de tribune, maar we hadden ook toegang tot een warm en koud buffet voor de wedstrijd en we kregen in de rust gratis koffie en thee. Dit is iets wat we niet wisten, maar het was wel een aangename verassing. Na de wedstrijd zijn we samen snel de Pub in gedoken in het centrum van Liverpool. Je kunt er gebruik maken van vele pubs en barretjes. Doordat het kerstmarkt was, was het extra gezellig in het centrum. Zondags hadden we nog een stadion tour in het Anfield Stadium iets wat zeker de moeite waard is om te doen. Je krijgt toegang tot de kleedkamers, persruimte en de dug-outs. Door voetbaltravel.nl weet je zeker dat alles goed geregeld is, je weet waar je aan toe bent, krijgt netjes op tijd reacties op mails en de reisbescheiden en tickets worden op tijd afgeleverd zoals er wordt vermeld. Dus bedankt voor een onvergetelijk vader-zoon TOP weekend.

Tip: bezoek voor en na de wedstrijd \'The Albert\', dit is de pub voor het Anfield Stadium. De stadion tour en het bezoeken van het Liverpool FC museum is zeker de moeite waard. je kaarten upgraden naar categorie 2 is zeker de moeite waard aangezien je toegang krijgt tot de Bill Shankley Lounge, en daar kan genieten van een warm en koud buffet en gratis koffie of thee.

Liverpool - Cardiff City Mike en Kees Delhij op Anfield

Liverpool - Cardiff City Logo Liverpool bij betreden veld

Liverpool - Cardiff City Zicht op het veld

Frits Besemer te Nijmegen, 2 personen 7 december 2013
Liverpool FC - West Ham United

Hoe goed Voetbaltravel werkelijk is.

Een reis maar zeker ook de aanbieder (voetbaltravel) beoordelen kan pas echt als er van alles misgaat. Onze reis op 7 december naar Liverpool (tegen west Ham United) was zo\'n reis. Engelse luchtleiding was uitgevallen en we hadden bijna 3 uur vertraging. Eenmaal aangekomen geen taxi te bekennen (werden in allerijl opgeroepen) en duurde ruim 3 kwartier. Eenmaal in het hotel .... geen tickets (waren verkeerd geleverd en lagen in een ander hotel) en de kamers waren nog niet klaar. De wedstrijd zou 50 minuten later beginnen dus tijd was kort en goede raad duur. Na overleg met een medewerker van Voetbaltravel werd ALLES snel geregeld, de kaarten opgepikt bij het hotel vlakbij en met de taxi naar het stadion. De wedstrijd helaas 5 minuten aan de gang. maar nu komt het!!!!! Voetbaltravel heeft - uit eigen beweging - ons een vergelijkbare reis (volgend jaar) kostenloos aangeboden. Dit is hoe je service verleend en dit is wat een bedrijf goed maakt tov van andere bedrijven. Voetbaltravel ....een grote pluim en een organisatie waar ik blij van wordt. Dit was de tweede keer dat ik via jullie een reis heb geboekt (eerste keer was ook uitstekend overigens) en we zullen volgend jaar zeker weer gaan en met wat gelukt zelfs 2 maal een wedstrijd bezoeken. Onze verlanglijst is nog lang! Bedankt voor de service op de dag zelf en jullie ruimhartige aanbod achteraf.

Tip: In de Docks in Liverpool veel goede restaurant zoals Gusto (Italiaans) maar wel op tijd boeken want het is volgeboekt op zaterdagavond)


Wedstrijden

Wedstrijden seizoen 2015-2016

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en we zullen u direct op de hoogte stellen als de wedstrijden voor het nieuwe seizoen bekend zijn.

Wedstrijden Datum Reissom  
Liverpool FC - Crystal Palace
2 daags, za. 19 augustus 2017
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 418 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 285 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Arsenal FC
2 daags, zo. 27 augustus 2017
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 617 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 465 (hotel + kaart)
Manchester City - Liverpool FC
3 daags, za. 9 september 2017
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 461 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 359 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Burnley FC
2 daags, za. 16 september 2017
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 530 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 425 (hotel + kaart)
Leicester City - Liverpool FC
2 daags, za. 23 september 2017
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 454 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 359 (hotel + kaart)
Newcastle United - Liverpool FC
2 daags, zo. 1 oktober 2017
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 550 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 246 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Manchester United
3 daags, za. 14 of zo. 15 oktober 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 1008 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 910 (hotel + kaart)
Tottenham Hotspur - Liverpool FC
3 daags, za. 21 of zo. 22 oktober 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 595 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 487 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Huddersfield Town
3 daags, za. 28 of zo. 29 oktober 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 600 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 471 (hotel + kaart)
West Ham United - Liverpool FC
3 daags, za. 4 of zo. 5 november 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 456 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 365 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Southampton FC
3 daags, za. 18 of zo. 19 november 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 543 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 425 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Chelsea FC
3 daags, za. 25 of zo. 26 november 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 0 (hotel + kaart (excl. vlucht))
Liverpool FC - Everton FC
3 daags, za. 9 of zo. 10 december 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 769 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 644 (hotel + kaart)
Liverpool FC - West Bromwich Albion
3 daags, wo. 13 december 2017
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 346 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 247 (hotel + kaart)
Arsenal FC - Liverpool FC
3 daags, za. 23 of zo. 24 december 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 740 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 592 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Swansea City
3 daags, di. 26 december 2017
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 450 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 338 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Leicester City
3 daags, za. 30 of zo. 31 december 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 472 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 366 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Manchester City
3 daags, za. 13 of zo. 14 januari 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 689 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 577 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Tottenham Hotspur
3 daags, za. 3 of zo. 4 februari 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 693 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 581 (hotel + kaart)
Southampton FC - Liverpool FC
3 daags, za. 10 of zo. 11 februari 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 595 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 453 (hotel + kaart)
Liverpool FC - West Ham United
3 daags, za. 24 of zo. 25 februari 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 462 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 356 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Newcastle United
3 daags, za. 3 of zo. 4 maart 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 543 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 425 (hotel + kaart)
Manchester United - Liverpool FC
3 daags, za. 10 of zo. 11 maart 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 658 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 552 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Watford FC
3 daags, za. 17 of zo. 18 maart 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 470 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 358 (hotel + kaart)
Crystal Palace - Liverpool FC
3 daags, za. 31 of zo. 1 april 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 642 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 526 (hotel + kaart)
Everton FC - Liverpool FC
3 daags, za. 7 of zo. 8 april 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 677 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 571 (hotel + kaart)
Liverpool FC - AFC Bournemouth
3 daags, za. 14 of zo. 15 april 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 0 (hotel + kaart (excl. vlucht))
Liverpool FC - Stoke City
3 daags, za. 28 of zo. 29 april 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 0 (hotel + kaart (excl. vlucht))
Chelsea FC - Liverpool FC
3 daags, za. 5 of zo. 6 mei 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 736 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 597 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Brighton & Hove Albion
3 daags, za. 12 of zo. 13 mei 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 784 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 678 (hotel + kaart)
Bekijk alle wedstrijden van

In vier klikken naar Anfield

Maak uw complete voetbalreis naar Liverpool FC eenvoudig op maat en bepaal zelf uw vlucht, reisdata, hotel en zitplaats. Geen boekingskosten!

Wedstrijden seizoen 2015-2016

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en we zullen u direct op de hoogte stellen als de wedstrijden voor het nieuwe seizoen bekend zijn.

Wedstrijden Datum Reissom  
Liverpool FC - Crystal Palace
2 daags, za. 19 augustus 2017
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 418 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 285 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Arsenal FC
2 daags, zo. 27 augustus 2017
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 617 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 465 (hotel + kaart)
Manchester City - Liverpool FC
3 daags, za. 9 september 2017
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 461 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 359 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Burnley FC
2 daags, za. 16 september 2017
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 530 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 425 (hotel + kaart)
Leicester City - Liverpool FC
2 daags, za. 23 september 2017
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 454 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 359 (hotel + kaart)
Newcastle United - Liverpool FC
2 daags, zo. 1 oktober 2017
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 550 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 246 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Manchester United
3 daags, za. 14 of zo. 15 oktober 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 1008 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 910 (hotel + kaart)
Tottenham Hotspur - Liverpool FC
3 daags, za. 21 of zo. 22 oktober 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 595 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 487 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Huddersfield Town
3 daags, za. 28 of zo. 29 oktober 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 600 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 471 (hotel + kaart)
West Ham United - Liverpool FC
3 daags, za. 4 of zo. 5 november 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 456 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 365 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Southampton FC
3 daags, za. 18 of zo. 19 november 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 543 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 425 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Chelsea FC
3 daags, za. 25 of zo. 26 november 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 0 (hotel + kaart (excl. vlucht))
Liverpool FC - Everton FC
3 daags, za. 9 of zo. 10 december 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 769 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 644 (hotel + kaart)
Liverpool FC - West Bromwich Albion
3 daags, wo. 13 december 2017
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 346 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 247 (hotel + kaart)
Arsenal FC - Liverpool FC
3 daags, za. 23 of zo. 24 december 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 740 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 592 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Swansea City
3 daags, di. 26 december 2017
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 450 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 338 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Leicester City
3 daags, za. 30 of zo. 31 december 2017  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 472 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 366 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Manchester City
3 daags, za. 13 of zo. 14 januari 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 689 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 577 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Tottenham Hotspur
3 daags, za. 3 of zo. 4 februari 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 693 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 581 (hotel + kaart)
Southampton FC - Liverpool FC
3 daags, za. 10 of zo. 11 februari 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 595 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 453 (hotel + kaart)
Liverpool FC - West Ham United
3 daags, za. 24 of zo. 25 februari 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 462 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 356 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Newcastle United
3 daags, za. 3 of zo. 4 maart 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 543 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 425 (hotel + kaart)
Manchester United - Liverpool FC
3 daags, za. 10 of zo. 11 maart 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 658 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 552 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Watford FC
3 daags, za. 17 of zo. 18 maart 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 470 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 358 (hotel + kaart)
Crystal Palace - Liverpool FC
3 daags, za. 31 of zo. 1 april 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 642 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 526 (hotel + kaart)
Everton FC - Liverpool FC
3 daags, za. 7 of zo. 8 april 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 677 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 571 (hotel + kaart)
Liverpool FC - AFC Bournemouth
3 daags, za. 14 of zo. 15 april 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 0 (hotel + kaart (excl. vlucht))
Liverpool FC - Stoke City
3 daags, za. 28 of zo. 29 april 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 0 (hotel + kaart (excl. vlucht))
Chelsea FC - Liverpool FC
3 daags, za. 5 of zo. 6 mei 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 736 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 597 (hotel + kaart)
Liverpool FC - Brighton & Hove Albion
3 daags, za. 12 of zo. 13 mei 2018  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 784 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 678 (hotel + kaart)

Liverpool

Liverpool ligt in het Noord-westen van Engeland en heeft ruim 465.000 inwoners. In 2008 was Liverpool culturele hoofdstad van Europa. Deze uitverkiezing heeft de stad een extra ´boost´ gegeven. Want hiervoor moesten nog wel de nodige werkzaamheden voor worden verricht.

Liverpool heeft dan ook op zowel cultureel als op het gebied van ´nightlife´ veel te bieden. Liverpool staat vooral bekend om zijn voetbalclubs Liverpool en Everton en natuurlijk om de Beatles. En of je fan van de Beatles bent of niet, toch is het ook erg de moeite waard om de geschiedenis van de Beatles in Liverpool te gaan bekijken.

De bekendste en misschien wel meest geliefde band ooit, the Beatles, heeft haar roots in Liverpool. De meest 'coole' bars vind je rond het Concert Square, naast het treinstation. Omdat de meeste bars en pubs om twee uur al sluiten, beginnen de Britten alvast om negen uur met heel veel drinken.

Liverpool

Lees meer over Liverpool

Stadsinformatie

Wilt u een bezoek brengen aan de authentieke stad Liverpool in combinatie met een voetbalwedstrijd? Boek uw voetbalreizen nu eenvoudig online en u bent verzekerd van een onvergetelijke voetbalreis naar Liverpool!

Stad Liverpool

Liverpool ligt in het Noord-westen van Engeland en heeft ruim 465.000 inwoners. In 2008 was Liverpool Culturele Hoofdstad van Europa. Deze uitverkiezing heeft de stad een extra ´boost´ gegeven. Want hiervoor moesten nog wel de nodige werkzaamheden voor worden verricht.

Liverpool heeft dan ook op zowel cultureel als op het gebied van ´nightlife´ veel te bieden. Liverpool staat vooral bekend om zijn voetbalclubs Liverpool en Everton en natuurlijk om de Beatles. En of je fan van de Beatles bent of niet, toch is het ook erg de moeite waard om de geschiedenis van de Beatles in Liverpool te gaan bekijken.

De bekendste en misschien wel meest geliefde band ooit, the Beatles, heeft haar roots in Liverpool. De meest 'coole' bars vind je rond het Concert Square, naast het treinstation. Omdat de meeste bars en pubs om twee uur al sluiten, beginnen de Britten alvast om negen uur met heel veel drinken.

Van Strawberry Field tot Penny Lane

Een goede tip hiervoor is de Fab Four Taxi Tour. De tour brengt je langs alle jeugdplekken van de vier Beatles. Je gaat langs de geboortehuizen van John, Paul, George en Ringo. Je gaat van Strawberry Field tot Penny Lane. En je komt op de plekken waar de Beatles elkaar voor het eerst ontmoet hebben.

Tegelijk kom je door heel Liverpool en zie je plekken van Liverpool die je anders nooit zou hebben gezien. De Taxichauffeur is naast Beatlefan ook Liverpoolkenner, dus je kunt hem alles vragen. De standaardtour duurt 3 uur en kost 55 pond per taxi voor maximaal 5 personen. En zelfs voor niet Beatle-fans erg de moeite waard omdat je Liverpool echt van alle kanten te zien krijgt.

Twee Kathedralen
Aan de oostkant van het centrum loopt Hope Street en aan beide uiteinden van de straat staat een kathedraal. Aan de ene kant staat de indrukwekkende oude Anglicaanse kathedraal, waarvan de bouw is begonnen aan het begin van de 20ste eeuw en eind jaren ‘70 voltooid werd.

De toren beklimmen, gelukkig deels met liften, is zeer de moeite waard. Je hebt vanaf de top een prachtig uitzicht over de hele stad. Aan de andere kant van Hope Street staat de modernere Katholieke kathedraal, die door zijn mindere gebruikelijke vorm vele bijnamen kent. Van wigwam tot kernreactor. Maar kijk er vooral even binnen. Het is mede door de bijzondere glas en lood-afbeeldingen, ook erg de moeite waard.

Het herentoilet als beschermd erfgoed
Wanneer je toch langs Hope Street komt, drink dan gerust een drankje in de Philharmonic Club. Een voormalige herensociëteit. In de Philharmonic Club zit een bijzonder mooi herentoilet. Als je als man rustig naar de wc gaat, kunnen er wel wat vrouwen om de hoek kijken om het toilet te zien.

Het toilet staat zelfs geregistreerd als cultureel erfgoed. Mannen kunnen het toilet natuurlijk zorgeloos bezoeken. Vrouwen wordt geadviseerd om eerst even toestemming te vragen bij het personeel.

The waterfront
Wanneer je even wilt uitwaaien is een wandeling langs de rivier de Mersey een fijne afwisseling. Met mooie uitzichten over de rivier en de vele musea en restaurantjes is het een goede plek om wat uurtjes door te brengen.

Zo is er bijvoorbeeld het Slavery Museum. Een museum over de geschiedenis van de transatlantische slavenhandel. En ook is het er het mooie Tate Liverpool Museum, één van de vier vestigingen van de Tate Gallery in Groot-Brittannië.

Hoogtepunten van Liverpool:

The Three Graces
Albert Dock

The Royal Liver Building from The River Mersey
Royal Liver building

River Mersey Ferry Liverpool
River Mersey ferry


Beatles Story/ Beatles tour

Insider tip
Voor de echte Liverpool supporter duurt een thuiswedstrijd langer dan 90 minuten. De Engelse fans ontmoeten elkaar ook al vroeg voor de wedstrijd in een pub om voor te beschouwen, te zingen en....te drinken. Geniet van de geweldige sfeer -voor of na de wedstrijd- in één van onderstaande 'Liverpool-pubs'.

The Albert staat bekend als echte ‘Liverpool pub’. De pub bevindt zich aan de kant van ‘the Kop’ tribune waar de fanatieke aanhang zit. Voor- en na de wedstrijd kan het erg druk zijn in deze pub en vaak is het zo druk dat u niet meer naar de bar kunt om een echte Britse pint te bestellen.

Maar juist daarom kan het in the Albert erg gezellig zijn! The Arkles Gelegen op nummer 77 van Anfield Road. Ook hier kan het bomvol zijn maar ook hier kunt u genieten een pint te midden van de echte Liverpool aanhang. Ook heeft u hier een goede kans om aanhang van de tegenpartij te treffen want dat kan in Engeland nog gewoon!

The Park tegenover the Albert. Hier kunt u het veld zien door de ramen van de pub terwijl u een pint drinkt. Een aanrader dus!


Zitplaatsen

Maak uw complete voetbalreis naar Liverpool FC eenvoudig op maat en bepaal zelf uw vlucht, reisdata, hotel en zitplaats. Geen boekingskosten!

Standaard reserveren we categorie 3 zitplaatsen voor u. Uw kaarten opwaarderen naar een categorie 2 of categorie 1 zitplaats is mogelijk. Hier een overzicht van de categorieën voor FC Barcelona:

Categorie 3 (korte zijde, 3e ring)
Categorie 2 (korte zijde, 2e of 1e ring)
Categorie 1 (lange zijde, 2e of 1e ring)

Een upgrade naar minimaal categorie 2 is aan te raden. Alle categorieën bieden een uitstekend zicht op het veld. Bij categorie 2 zit u echter -voor een beperkte meerprijs- een ring lager of aan de lange zijde en heeft u dus beter zicht over de actie!

VoetbalTravel.nl

Meer informatie

Zitplaatsen

Maak uw complete voetbalreis naar Liverpool FC eenvoudig op maat en bepaal zelf uw vlucht, reisdata, hotel en zitplaats. Geen boekingskosten!

Zie hieronder een overzicht van de zitplaatsen die wij voor arrangementen naar Liverpool FC kunnen aanbieden:

   
                                              

Anfield Road Stand (inclusief maaltijd)
De Anfield Road Stand is gelegen aan de korte zijde (Upper Anfield Road Stand) van het authentieke Anfield stadion. Dit pakket bestaat uit beklede stoelen met een perfect uitzicht over het veld. Inclusief programmaboekje en toegang (2 uur voor en 1 uur na de wedstrijd) tot de George Edward Suite waarbij u voor de wedstrijd heerlijk kunt genieten van een maaltijd. De George Edward Suite is gelegen op slechts een korte loopafstand (600 meter) van het Anfield stadion. Na de wedstrijd kunt u hier ook nog genieten van koffie, thee of een broodje. Kortom, gasten zullen hier genieten van lekker eten, een mooie zitplaats en vriendelijke service, waardoor een bezoek aan Anfield Road een speciale en onvergetelijke ervaring zal zijn.

De Premier Club Seats (inclusief een 2-gangen buffet)
De Premier Club Seats zijn gelegen aan de lange zijde (Centenary Stand blok CE3 & CE7) van het authentieke Anfield stadion. Dit pakket bestaat uit beklede stoelen met een perfect uitzicht over het veld. Inclusief programmaboekje, lounge faciliteiten en toegang (2 uur voor en 1 uur na de wedstrijd) tot de onlangs gerenoveerde Bob Paisley & Bill Shankley Suites waarbij u voor de wedstrijd heerlijk kunt genieten van een 2-gangen (warm en koud) buffet. Ook is er gratis Wifi en TV uitzending van de wedstrijd (hoogtepunten) beschikbaar. Deze Bob Paisley en Shankley Suites - vernoemd naar Liverpool's meeste gevierde en beroemde managers - is de perfecte plek om een speeldag van 'The Reds' bij te wonen, waardoor een bezoek aan Anfield Road een speciale en onvergetelijke ervaring zal zijn.

Impressie van de George Edward Suite (Anfield Road Stand):

Impressie van de Bob Paisley en Bill Shankley Suites (Premier Club Seats):
Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies